28 november 2009

Fredag!

Vi var ute igårkväll. Jag, patricia, oliwia, cecilia, miska, basti, nisse, lucki, mahdi, totte och blomberg. Hassan, petri, kauppila och markus(?) var också med oss, men inte hela kvällen. Först träffades jag, cessi, patricia, basti och oliwia vid selleri, där vi köpte godis, chips och sånt. Sen gick vi till skolgården var mahdi o. blomberg va', och därifrån till paviljongen var miska, totte, nisse, lucki och hassan var. Vi började drickar där, och efter en stund kom kauppila, petri och markus dit. 8) sedan flyttade vi oss till camping, alla förutom hassan. ;)
Vi var där ganska länge, sen kanske 11-halv 12 tiden(?) någongång började vi vandra mot stan. Petri, kauppila, markus, blomberg och mahdi for till Petri. Vi andra for till grillen och åt :) Nästan alla var så trötta, och jag t.ex hade huvudvärk så efter att vi hade ätit for vi hem. :) Jag var hemma lite före 1. ;)
Rolig kväll! Nog för att vi kanske inte var ute lika länge som vi brukar, men det var nu skönt att få fara hem NÄR MAN VILL utan att bli kallad emo eller nåt.

2 kommentarer: